Vyhrajte knižný bank 1 000 EUR na ePlanet.sk

So skvelou myšlienkou prišlo internetové kníhkupectvo ePlanet.sk. Stačí si u nich kúpiť akúkoľvek beletriu a ste zaradení do súťaže o knižný bank v hodnote 1 000 EUR. Ako na to?

Princíp súťaže spočíva v tom, že z ceny každej zakúpenej knihy z kategórie Beletria poskytne ePlanet.sk päť percent do „Knižného banku“. Každou zakúpenou knihou sa tak zvyšuje hodnota banku, až kým sa nedosiahne suma 1 000 EUR. Tá sa rozdelí medzi dvoch najlepších zákazníkov, ktorí dosiahnu za všetky svoje nákupy odo dňa spustenia súťaže až do dňa dosiahnutia knižného banku najvyššiu hodnotu.

money

Jednoduchý trik, ako na to

Toľko hovoria pravidlá súťaže, ale ako nebyť len štatistom a naozaj sa pokúsiť tie peniaze získať? Možností je viac a hneď prvá je tá najjednoduchšia – objednať viac kníh pre viac ľudí. Určite mnoho ľudí vo vašom okolí číta, stačí teda spojiť „sily“, zlúčiť ich „objednávky“ do jednej a objednať takto viac kníh pod svojím menom. Týmto postupom si môžete naozaj slušnou sumou na účet prilepšiť aj vy. Stačí spojiť viac ľudí a výhra môže byť už čoskoro práve vaša. A večery sa predlžujú, takže ľudí ktorí budú hľadať knihu, bude každým dňom čoraz viac. Je len na vás, aby ste ich našli a získali tak bank pre seba.

Do súťaže sa môže zapojiť každý, a to aj opakovane, čím viac beletrie na internetovom kníhkupectve ePlanet.sk nakúpite, tým väčšiu šancu na získanie knižného banku máte. Neváhajte preto a nakúpte knihy na ePlanet.sk.

Neváhajte

Súťaž prebieha od 2. septembra 2009 a bude ukončená dosiahnutím stanovenej hodnoty 1 000 EUR. Aktuálna hodnota banku, ako aj priebežné poradie piatich najlepších zákazníkov bude internetové kníhkupectvo ePlanet.sk priebežne zverejňovať na svojom webe www.eplanet.sk.

Ďalšie informácie a úplné podmienky súťaže nájdete na www.eplanet.sk.

Comments are closed.