Ako rozumieť mužom alebo rýchlokurz mužského jazyka

Hovorí sa koľko rečí vieš, toľkokrát si človekom. Ale čo reč mužov? Rozumieť mužom? Veľa žien si automaticky odpovie : „Nemožné!“ Kedy nás niekto konečne naučí tú ich reč? Na jazykových kurzoch nič také v ponuke nie je. Tak ako, páni, hlási sa nejaký lektor – dobrovoľník? Asi nie, že?

knihy-knihkupectvo-barbara-de-angelis

Začneme štatisticky. I keď vedci si tentoraz mohli ušetriť prácu. Prišli s výskumom, ktorého výsledok sme všetky aj tak už poznali. Ženy toho narozprávajú viac. Heuréka! Priemerný muž užíva v komunikácii 7.000 slov denne, kým u ženy je to takmer trojnásobok, 20.000 slov denne. Výskum ďalej neuvádza percentuálny podiel vypovedaných slov našej polovičky, ktorým aj skutočne rozumieme a ktoré dekódujeme správne.

Ešte že existujú múdre ženy, ktoré sa tejto “problematike” venuju po celý svoj život. Skúmaju vzťahy medzi mužmi a ženami. Jednou z nich je aj Barbara De Angelis, celosvetovo uznávaná odborníčka na medziľudské vzťahy, ako aj autorka mnohých bestsellerov.

Barbara De Angelis uvádzala vlastnú televíznu show CBS-TV a každodennú rozhlasovú talk show v Los Angeles. Niekoľko rokov sa objavovala na obrazovke CNN ako odborníčka na vzťahy. Je jednou z najpopulárnejších a najvyhľadávanejších amerických expertov na tému osobného vývoja a partnerstva. Pri písaní svojich kníh sa inšpirovala skúsenosťami tisícov ľudí, ktoré prešli zásadnou transformáciou po absolvovaní jej workshopov a seminárov. Svojím jedinečným, dynamickým a zábavným štýlom povznáša a motivuje poslucháčov a čitateľov v oblasti lásky, vzťahov a osobného rastu.

tajomstva-o-muzoch-barbara-de-angelis
Barbara De Angelis: Tajomstvá o mužoch, ktoré by mala poznať kazdá žena
zlate-pravidla-barbara-de-angelis
Barbara De Angelis: Zlaté pravidlá, ako nájsť toho pravého

Páčil sa vám článok?, Zahlasujte za nás.

Píše: voxy

One Comment