Sťahovacie nohavičky – zázrak pre každú ženu

Vyriešiť problém väčšiny žien sa dnes snaží kde kto a kde čo, ale nájsť ten správny „materiál“ alebo „techniku“  alebo cvičenie je naozaj ťažké. A špeciálne ak na to nemáme v zhone každodenných dní čas. Nielen kvôli práci od rána do noci, ale napr. aj kvôli pôrodu a starostlivosti o deti. Však si skúste „vytvarovať“ postavu po pôrode. Našťastie, aj na to už moderný svet ženskej módy našiel riešenie:

Sťahovacie nohavičky

Sťahovacie nohavičky sú malým „zázrakom“ dnešnej doby pre každú ženu. Ako názov naznačuje – stiahnú postavu do krásnejšieho tvaru a vyčaria úsmev na našej tvári. V podstate za pár chvíľ. A netreba sa tak namáhať na diskotéke či na spoločenskej akcii sťahovaním brucha a „fialovením“ od zadržiavania dychu, len aby sme vyformovali svoju postavu. Sťahovacie nohavičky ale aj ďalšie prádlo nám takto dávajú voľnosť, ktorú by sme si inak dosť často neužili.

Sťahovacie nohavičky po pôrode

Sťahovacie nohavičky po pôrode majú navyše aj lekársky preventívny účinok, kedy pomáhajú telu rýchlo sa navrátiť do pôvodnej formy, odľahčujú natiahnuté svalstvo a uľahčujú tak telu aj bolestiam. Nejedna matka, ktorá ich už po pôrode vyskúšala, si ich nevie doteraz vynachváliť.

Sťahovacie prádlo od výmyslu

Sťahovacie nohavičky už dávno nie sú jediným „prádlom“ na trhu formujúceho prádla. Ako sa množili radostné tváre pri použití sťahovacích nohavičiek, množili sa aj ďalšie formy sťahujúceho prádla a to nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Keďže ich dobré vlastnosti sa začali prejavovať aj pri športe, napríklad pri kvalitných športových podprsenkách, možnosti sa rozrástli a vývoj napredoval míľovými krokmi dopredu, aby priniesol športové sťahujúce prádlo, ako napr. športové podprsenky, sťahujúce formovacie trička či legíny z vlákna, ktoré ma nielen formujúce vlastnosti, ale aj lepšie prevetráva telo pri potení či v zime udržiava naopak teplo pri tele.

Kvalita prádla

Výsledky výskumu v móde sťahovacieho prádla tak viedli k vývinu kvalitatívne nových a lepších materiálov. Vzhľadom na „tesnosť“ styku takéhoto prádla s pokožkou je teda nevyhnutné vybrať si aj vhodný kvalitný materiál, z ktorého sú takéto výrobky robené. Medzi známe značky určite patria aj talianske značky Farmacell či Oakeysi, kde ich výrobky z bavlny zo striebrom, mliečnym vláknom či anticelulitídnym vláknom vynikajú spomedzi ostatného prádla v kvalitatívnej aj špeciálne cenovo prijateľnej úrovni. Nájsť dnes e-shop sa takýmto prádlom určite nie je v dnešnej modernej dobe ani najmenší problém. Stačí si už len správne vybrať a svoje sťahovacie prádielko si „užívať“.

Výrobky Farmacell a Oakeysi nájdete na internetovom obchode PevneTelo.sk

One Trackback